ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΣΥΡΟΥ

Για τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, ο φετινός Μάιος άνοιξε την αυλαία του με το βλέμμα στραμμένο σ’ εκείνους που κατοικούν (πολύ) μακριά από το κλεινόν άστυ. Έτσι, από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, βρεθήκαμε στη Νίσυρο, στο πλαίσιο της αποστολής «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΝΑΥΤΙΛΟΣ.

Στα δωρεάν ιατρεία που στήθηκαν στο νησί, οι κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να εξεταστούν από 11 ιατρικές ειδικότητες. Οι κύριοι Πετρόπουλος Φώτης (SOS Παθολόγος), Χατζηαγγελίδης Ιορδάνης (SOS Οφθαλμίατρος) και Ψύλλιας Κωνσταντίνος (SOS Ουρολόγος) έδωσαν το «παρών» στην αποστολή αποδεικνύοντας εμπράκτως πως στο κάδρο των προτεραιοτήτων της ομάδας των SOS είναι ο άνθρωπος κι οι ανάγκες του.

Ο κόσμος στη Νίσυρο αποδέχτηκε με θέρμη την ιατρική προσφορά, ενώ στους συμμετέχοντες της αποστολής δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και ν’ απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού.
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ θα υποστηρίζουμε πάντα αυτές τις σταγόνες αγάπης που όχι μόνο δεν είναι αμελητέες, αλλά μπορούν να γίνουν μια ολόκληρη θάλασσα αλληλοβοήθειας.

Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης & Κωνσταντίνος Ψύλλιας
SOS ΙΑΤΡΟΙ Δραστηρίοτητες
Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης SOS Οφθαλμίατρος
SOS Ιατροί - Βοήθεια σε Ηλικιωμένους
Γιατρός του δικτύου των SOS ΙΑΤΡΩΝ
Ομάδα εθελοντών SOS Ιατροί