ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι SOS ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ δρώντας υποστηρικτικά προς τους ιατρούς της πόλης έρχονται  αντιμέτωποι με την ανάγκη νοσηλείας  κατ’ οίκον στις ακόλουθες ομάδες ασθενών:

 • Άτομα μετά την έξοδο τους από το νοσοκομείο που χρειάζονται περαιτέρω ενδοφλέβια θεραπεία
 • Ηλικιωμένους ή άτομα με κινητικά προβλήματα και δυσκολία μετακίνησης
 • Άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας
 • Ασθενείς με μεταδοτικά νοσήματα (COVID-19, γρίπη, γαστρεντερίτιδα) ή οποιονδήποτε δεν επιθυμεί μεταφορά στο νοσοκομείο.

Τη φροντίδα των ασθενών επιμελείται εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό, ακολουθώντας και εφαρμόζοντας  πιστά τις οδηγίες του.
Οι οδηγίες του θεράποντος ιατρού καθώς και  οι  πράξεις του νοσηλευτή  συμπληρώνονται στην καρτέλα νοσηλείας του ασθενούς.

Τα παραπάνω, σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το θεράποντα ιατρό, για όσο διάστημα χρειαστεί, διασφαλίζουν ταχεία ανάρρωση, με χαμηλό κόστος θεραπείας.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ

Ο ασθενής:

 • Εχει στη διάθεσή του όλες τις υπηρεσίες και τα μέσα που χρειάζεται ο γιατρός του για να τον βοηθήσει να αναρρώσει.
 • Ο προσωπικός του ιατρός (θεράπων ή νοσοκομειακός) καθορίζει την θεραπεία
 • Αποφεύγει μετακινήσεις, ταλαιπωρία και αναμονή σε ουρές.
 • Μειώνει δραστικά τις πιθανότητες για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, όπως και την αποσταθεροποίηση της γνωσιακής της κατάστασης.
 • Απολαμβάνει εξειδικευμένη φροντίδα στο χώρο του, με σεβασμό και διακριτικότητα.
 • Γνωρίζει από πριν, λεπτομερώς, το κόστος των υπηρεσιών που χρειάζεται

ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι SOS ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ προσφέρουν νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι, σε ασθενείς η κατάσταση των οποίων χρήζει περαιτέρω φροντίδας κατ’ οίκον ή σε ασθενείς που αδυνατούν να μετακινηθούν.

Το έμπειρο προσωπικό είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, ώστε ένας SOS ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ να είναι στο σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεται.

Ο SOS ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ μπορεί να είναι κοντά σας στον ελάχιστο χρόνο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας για επείγοντα περιστατικά, ή μπορεί να αναλάβει βραχείες ή μακροχρόνιες κατ’ οίκον νοσηλείες.

Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, μπορεί να έρθει στο σπίτι σας και παράσχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από απλή περιποίηση τραυμάτων και αιμοληψιών μέχρι την τοποθέτηση κάθε είδους καθετήρα.

Στην περίπτωση που ο θεράπων ιατρός σας έχει συστήσει διαγνωστικές εξετάσεις (αιματολογικές ή απεικονιστικές) υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας τους κατ’ οίκον και λήψης των αποτελεσμάτων εντός ωρών, ο νοσηλευτής έρχεται στο σπίτι σας για συλλογή βιολογικών υγρών, λαμβάνει τα δείγματα, τα μεταφέρει σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο και σας παραδίδει τα αποτελέσματα στο σπίτι σας ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση ο θεράπων γιατρός εποπτεύει το σύνολο της διαδικασίας.
Το συντονιστικό κέντρο 1016 έρχεται σε επαφή μαζί του για να τον ενημερώσει για την πορεία της θεραπείας ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει ζητήσει, αποστέλλοντάς του ό, τι χρειάζεται ηλεκτρονικά.

 • 24/7 χωρίς συνδρομή ή εγγραφή.
 • Αναλαμβάνονται: χορήγηση φαρμάκων και ορών, φλεβοκεντήσεις, καθετηριασμοί, παρεντερική σίτιση, περιποίηση κατακλίσεων, αλλαγές τραυμάτων, παρακολούθηση ζωτικών σημείων, κ.α. από έμπειρο νοσηλευτή στο σπίτι, υπό την καθοδήγηση του θεράποντος γιατρού.
 • Οι SOS ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ παρασκευάζουν τα παρεντετερικά διαλύματα και εφαρμόζουν το θεραπευτικό σχήμα που έχει επιλέξει για τον ασθενή ο  θεράπων ιατρός.
 • Αιμοληψίες ή απεικονιστικές εξετάσεις κάθε είδους, συλλογή ούρων ή άλλων βιολογικών υγρών για τον εργαστηριακό έλεγχο του ασθενούς με ταχεία παράδοση των αποτελεσμάτων.
 • Συνεχής επικοινωνία και συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό.

H στενή συνεργασία ιατρών, νοσηλευτών και συντονιστικού κέντρου, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών μας προς τους ασθενείς και όσους έχουν ανάγκη από ιατρική φροντίδα.


ΑΜΟΙΒΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ
ΚωδικόςΝοσηλευτικό πακέτοΤιμή
1.1Ανά ημέρα με 1 επίσκεψη νοσηλευτή45 €
1.2Ανά ημέρα με 2 επισκέψεις νοσηλευτή81 €
1.3Ανά ημέρα με 3 επισκέψεις νοσηλευτή116 €
3.13ήμερο με 1 επίσκεψη/μέρα νοσηλευτή126 €
3.23ήμερο με 2 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή222 €
3.33ήμερο με 3 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή327 €
4.14ήμερο με 1 επίσκεψη/μέρα νοσηλευτή168 €
4.24ήμερο με 2 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή296 €
4.34ήμερο με 3 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή416 €
5.15ήμερο με 1 επίσκεψη/μέρα νοσηλευτή210 €
5.25ήμερο με 2 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή350 €
5.35ήμερο με 3 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή505 €
6.16ήμερο με 1 επίσκεψη/μέρα νοσηλευτή234 €
6.26ήμερο με 2 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή420 €
6.36ήμερο με 3 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή606 €
7.17ήμερο με 1 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή273 €
7.27ήμερο με 2 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή490 €
7.37ήμερο με 3 επισκέψεις/μέρα νοσηλευτή707 €

Τα πακέτα νοσηλειών κατ’ οίκον περιλαμβάνουν τις επισκέψεις νοσηλευτή για αλλαγή ορού και ενδοφλέβιου φαρμάκου και λήψη ζωτικών σημείων του ασθενή καθώς και υλικά, όπως οροί, πεταλούδες, stand ορού, σύριγγες, εμπλουτισμός ορού.

Βραδινή επίσκεψη μετά τις 23:00 έως και 6:00 +10€