ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, συνεργαζόμενοι με τον ιατρό εργασίας και τα τμήματα HR, παρέχουν τηλεσυνεδρίες με online γιατρό 24/7, τεστ COVID-19 και προληπτικές εξετάσεις στον εργασιακό χώρο ή/και κατ’οίκον ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.

Η επίβλεψη της υγείας και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στους χώρους εργασίας είναι μια πρόκληση από μόνη της, γι’ αυτό και δηλώνουμε «παρών» όπου και όποτε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε, αναγνωρίζοντας το υπεύθυνο έργο το οποίο οι Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού σε κάθε εταιρεία χρειάζεται να φέρουν εις πέρας.


ΤΗΛΕΣΥΝΔΡΙΕΣ - ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΤΕ ONLINE ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ 24/7

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, προκειμένου να συμβάλουμε στην αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και διαχείριση θεμάτων υγείας των εργαζομένων, σε οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και ειδικότερα σε απομακρυσμένες περιοχές που δε διαθέτουν πρόσβαση σε ιατρικές εταιρείες και υπηρεσίες, βρίσκονται πλέον και online μέσω βιντεοκλήσης – σε όλη την Ελλάδα, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ως τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα, με πολλές ειδικότητες ιατρών.

Για την πραγματοποίηση των βιντεοκλήσεων, λειτουργεί ειδική εφαρμογή διαδικτυακής διαβούλευσης – τηλεσυνεδρίας – τηλεϊατρικής, μέσω της πλατφόρμας και της υποστήριξης της εταιρείας Docandu. Πρόκειται για ψηφιακή πλατφόρμα εγκεκριμένη από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και η οποία είναι σύννομη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.

Με τη νέα μας υπηρεσία, οι εργαζόμενοί σας θα μπορούν να συμβουλεύονται άμεσα έναν SOS ΙΑΤΡΟ online, μέσω οποιασδήποτε συσκευής με σύνδεση στο Διαδίκτυο (smartphone, tablet, υπολογιστή) μέρα, νύχτα, Σ/Κ και αργίες. Αρκεί να καλέσουν στο τηλέφωνο 1016 με αστική χρέωση και να ακολουθήσουν τα παρακάτω απλά βήματα:

4-βήματα-τηλεσυνεδρίες-HR-B2B

Η υπηρεσία έρχεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στο μεγάλο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών μας (ιατρικές υπηρεσίες σε εργασιακούς χώρους, ιατρικές καλύψεις εκδηλώσεων, γιατρός κατ’ οίκον, νοσηλεία και εξετάσεις στο σπίτι, ραντεβού σε ιατρεία, μεταφορές ασθενών, νοσοκομειακή περίθαλψη σε κλινικές, ιατρικός εξοπλισμός στο σπίτι κ.α.)


TEST COVID-19 ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Από την πρώτη στιγμή της έξαρσης της πανδημίας COVID-19 στην χώρα μας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συνεργάζονται στενά με ειδική συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή για θέματα κορονοϊού καθώς και με τον ΕΟΔΥ με τον οποίο διατηρούμε στενή επαφή προκειμένου να διασφαλίζουμε την αρτιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και τη Δημόσια Υγεία εν συνόλω.

Είμαστε σε θέση να μεταβούμε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας και να πραγματοποιήσουμε:

 • Τεστ PCR
 • Rapid Τεστ Αντιγόνων
 • Τεστ Αντισωμάτων

Πιστοποιημένοι, πτυχιούχοι νοσηλευτές θα έρθουν στο χώρο σας, με όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό προκειμένου να συλλέξουν το απαραίτητο δείγμα και να το μεταφέρουν με όλες τις προδιαγραφές και ασφάλεια σε συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα προκειμένου άμεσα και γρήγορα να έχετε στα χέρια σας τα αποτελέσματα


ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ - ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η καταλληλόλητα των εργαζομένων στην εποχή των προκλήσεων που ζούμε καθίσταται έργο κεφαλαιώδους σημασίας και αποτελεί ευθύνη κάθε επιχειρησιακού έργου να αντιληφθεί πως βασική προϋπόθεση της επιτυχίας και της ποιοτικής συνέπειας κάθε εταιρείας αποτελεί αδιαμφισβήτητα η «επένδυση» στο  ανθρώπινο κεφάλαιό της. Σε ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες επιβάλλονται εξειδικευμένες εργαστηριακές/παρακλινικές εξετάσεις ενώ, όπου κρίνεται απαραίτητο, γίνονται πρόσθετες κλινικές εξετάσεις ανάλογα με τη φύση των κινδύνων στους οποίους εκτίθενται οι εργαζόμενοι στο εκάστοτε εργασιακό περιβάλλον.

Η εξειδικευμένη κι έμπειρη ιατρική ομάδα των SOS ΙΑΤΡΩΝ προβαίνει σε περιοδικό ιατρικό έλεγχο των εργαζομένων ανάλογο με τη θέση εργασίας τους. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αξιολογούνται και καταχωρούνται και εκδίδονται βεβαιώσεις των παραπάνω εκτιμήσεων. Οι προληπτικές ιατρικές εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εντός της επιχείρησης ώστε να μην διαταραχθεί το επιχειρησιακό πρόγραμμα της εταιρείας.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι προληπτικές εξετάσεις που διενεργούνται από την ομάδα των SOS ΙΑΤΡΩΝ στο χώρο της εταιρείας σας και περιλαμβάνουν:

 • Ακουόγραμμα – καθαρισμός ώτων  (ΩΡΛ)
 • Καρδιογράφημα, τριπλεξ καρδιάς – μέτρηση καρδιαγγειακού κινδύνου (καρδιολόγος)
 • Ακτινογραφία θώρακος – υπέρηχοι άνω κάτω κοιλίας κ.α. (ακτινολόγος)
 • Σπιρομέτρηση (πνευμονολόγος)
 • Οπτική οξύτητα (οφθαλμίατρος)
 • Εξετάσεις αίματος, ούρων, βιοχημικές, Τεστ covid κ.α.  (μικροβιολόγος)
 • Ψηλάφιση μαστού – έλεγχος ΠΑΠ (γυναικολόγος)
 • Έλεγχος προστάτη (ουρολόγος)
 • Μέτρησης οστικής μάζας (ορθοπεδικός)
 • Έλεγχος διαβήτη με μέτρηση σακχάρου και γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (παθολόγος)

Δείτε αναλυτικά εδώ


ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ή ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε έκτακτο πρόβλημα υγείας στον χώρο του ασθενούς. Εξετάζουν, λαμβάνουν ιατρικό ιστορικό και προτείνουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Παράλληλα, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό είναι σε θέση να διενεργήσει διαγνωστικές εξετάσεις κατ’ οίκον, με αξιόπιστα και άμεσα διαγνωστικά αποτελέσματα και την ποιότητα των SOS ΙΑΤΡΩΝ.


ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πολυετής είναι και η εμπειρία μας στην ιατρική κάλυψη εκδηλώσεων όλων των τύπων (πολιτιστικές, αθλητικές, εμπορικές, επιστημονικές, συνέδρια, εκθέσεις, εκδρομές κλπ.) με φορείς όπως το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών, το Φεστιβάλ Τεχνόπολις, το Μουσείο Μπενάκη, το Half Note, το Σχολείο Ζηρίδη, το Summer Camp Δήμου Αθηναίων, τα Ποσειδώνια, την Πρεσβεία Κορέας κ.ά. Η συμβολή μας έχει υπάρξει καθοριστική καθώς υπήρχαν περιπτώσεις όπου χωρίς την παρουσία μας οι εκδηλώσεις θα είχαν αναβληθεί. Επίσης, πραγματοποιούμε, και ιατρικές επισκέψεις σε ξενοδοχεία της Αθήνας.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟΥΣ SOS ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;

Ο απαραίτητος ιατρικός εξοπλισμός που διαθέτουμε ανά ειδικότητα, η συμμόρφωση με την ιατρική ηθική, η συνεχής αξιολόγηση και βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εμπειρία μας στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, εγγυώνται την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Από τις ιατρικές εταιρείες που λειτουργούν σήμερα είμαστε οι πρώτοι και κορυφαίοι στην Ελλάδα και συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε.

Δείτε εδώ τι λένε για εμάς οι ασθενείς μας.

 


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ

B2B Συνεργασίες
Ακουογραφήματα από τον SOS ΩΡΛ μας κύριο Βασίλη Ρίζο.
Καρδιολογική Εκτίμηση από τον SOS Καρδιολόγο κύριο Μαριόλη
Καρδιολογική Εκτίμηση από τον SOS Καρδιολόγο κύριο Μαριόλη
Εξετάσεις σε εργαζόμενους εταιρείας
Καρδιολογική Εκτίμηση από τον SOS Καρδιολόγο κύριο Μαριόλη
Η ομάδα των SOS Ιατρών
SOS ΙΑΤΡΩΝ παρέα Η ομάδα των SOS ΙΑΤΡΩΝ με τον κύριο Χρονόπουλο της ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε
Καρδιολογικές Εκτιμήσεις
Αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις στους εργαζόμενους της εταιρείας Metron Energy Applications στο χώρο τους εργοστασίου
Έλεγχος όρασης
Έλεγχος όρασης από τον SOS Οφθαλμίατρο κύριο Κ. Καπόγιαννη
B2B Συνεργασίες Sos Ιατροί
Καρδιολογική Εκτίμηση από τον SOS Καρδιολόγο κύριο Μαριόλη
Βιοχημικές Εξετάσεις
Έλεγχος όρασης από τον SOS Οφθαλμίατρο κύριο Κ. Καπόγιαννη
Αιματολογικές Εξετάσεις
Ο Πνευμονολόγος μας κύριος Σ. Παππάς με το οξύμετρο πριν τη σπιρομέτρηση

Οι Άνθρωποι μας

 • Ειδικευμένοι Ιατροί
 • Συντονιστές ιατροί
 • Έμπειροι Νοσηλευτές
 • Πιστοποιημένοι Διασώστες
 • Φυσικοθεραπευτές
 • Οδοντίατροι
 • Ακτινολόγοι

Οι Συνεργάτες μας

 • Διαγνωστικά Κέντρα
 • Ιδιωτικές Κλινικές
 • Ασφαλιστικές Εταιρείες
 • Εταιρείες Αερομεταφορών
 • Ναυτιλιακές Εταιρείες
 • Εταιρείες Assistance
 • Ξενοδοχεία
 • Γηροκομεία
 • Εταιρείες Οργάνωσης Εκδηλώσεων