"Την υποστήριξε πολύ ψυχολογικά"

Άριστος ο γιατρός! Εξαιρετικός άνθρωπος! Την υποστήριξε πολύ ψυχολογικά.

Κος Τσοπέλας, Μοσχάτο


"Σας χρησιμοποιώ και θα σας χρησιμοποιώ για όσα χρόνια μου απομένουν"

Είμαι χρόνια πελάτισσα, μάλιστα είχα παθολόγο τον κύριο Σαλπιγκτή. Ο κος Ρουσόδημος ήταν εξαιρετικός! Πάντα είμαι ευχαριστημένη, και επειδή ήμουν κι εγώ νοσηλεύτρια στο Νίμτς παλιά έχω άποψη για τις υπηρεσίες υγείας και πραγματικά είστε οι καλύτεροι! Σας συγχαίρω για την συνέπεια, την αγωγή τη συγκρότηση και γενικώς για όλες τις υπηρεσίες σας! Σας χρησιμοποιώ και θα σας χρησιμοποιώ για όσα χρόνια μου απομένουν!

κα Σταματοπούλου, Αθήνα


«Το 1016 είναι ο αριθμός μου»

Το 1016 είναι ο αριθμός μου. Κάνετε πολύ καλή δουλειά!

κα Παναγίδου, Αθήνα


"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι"

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κύριο Παπαδογιάννη. Η μητέρα μου είναι καλύτερα. Σας είχα καλέσει πρώτη φορά πέρυσι που είχα κολλήσει covid και μου στείλατε παθολόγο.

κος Πολίτης, Μαρούσι


"Ήταν τόσο φιλικός ο γιατρός με τον άντρα μου, που νόμιζες ότι είναι συγγενής του!"

Ήταν τόσο φιλικός ο γιατρός με τον άντρα μου, που νόμιζες ότι είναι συγγενής του! Δεν ήξερα την υπηρεσία, αλλά τώρα θα σας καλώ όποτε χρειαστώ.

κα Πιέρου, Αθήνα


"Εξαίρετος ιατρός και άνθρωπος!"

Εξαίρετος ιατρός και άνθρωπος. Ανυψώνει την εικόνα της εταιρίας σας. Συγχαρητήρια!

κα Παναγάκου, Χαϊδάρι


"Ο γιατρός ήταν γλυκομίλητος και πολύ καλός με τη μητέρα μου"

Ο γιατρός ήταν γλυκομίλητος και πολύ καλός με τη μητέρα μου. Ξανοίχτηκε μαζί του, δεν ήταν τυπική. Ένιωσε πολύ άνετα.

κα Κατσανού, Νέο Ψυχικό


"Μείναμε 200% ευχαριστημένοι"

Μείναμε 200% ευχαριστημένοι. Πολύ καλό παιδί ο γιατρός και πολύ καλός στη δουλειά του. Συνέστησε βηματοδότη και τώρα είναι όλα πολύ καλά.

κα Αρίστα, Γλυφάδα


"Συγχαρητήρια στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ για την έγκαιρη διάγνωση της μητέρα μου με πνευμονία από εισρόφηση."

Συγχαρητήρια στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ για την έγκαιρη διάγνωση της μητέρα μου με πνευμονία από εισρόφηση.
κος Κορίκης, Αθήνα

"Δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν και να είναι δίπλα μας όποτε τους είχαμε ανάγκη."

Αθήνα, 11/8/2022

Αξιότιμοι Κύριοι,

Αισθάνομαι την υποχρέωση και την ανάγκη, να ευχαριστήσω από καρδιάς και να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ για την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον, που έδειξαν κατά την αντιμετώπιση σοβαρών και μη περιπτώσεων ασθενείας, τόσο δικών μου όσο και των οικείων μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μας βοηθήσουν. Δεν έπαψαν στιγμή να μας ενημερώνουν και να είναι δίπλα μας όποτε τους είχαμε ανάγκη.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης εκδήλωσης των ανωτέρω, έλαβα την απόφαση να δωρίσω στην εταιρεία τα ακόλουθα με τη σιγουριά ότι η διοίκηση θα τα αποδεχθεί και εν συνεχεία θα τα αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην ομάδα των SOS ΙΑΤΡΩΝ, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα τους προς το πρόσωπό μου αλλά και προς όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια.

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός μας τα τελευταία χρόνια και με τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία της χώρας, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος.

Με τιμή,

Α. Μάστορα


"Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι ένα "χέρι" που μπορείς να ακουμπήσεις!..."

“Ο γιατρός που ήρθε με καθησύχασε και με φρόντισε. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι ένα “χέρι” που μπορείς να ακουμπήσεις! Να είστε πάντα καλά και να φροντίζετε τον κόσμο. Συγχαρητήρια!”

κα. Δερβιτσιώτη, Αρτέμιδα


"Νιώθουμε ανακούφιση που είστε κοντά μας..."

“Το έργο των ΓΙΑΤΡΩΝ SOS είναι πράγματι πολύτιμο. Ήταν η πρώτη φορά που σας χρησιμοποιήσαμε και ειλικρινά νιώθουμε ανακούφιση που είστε κοντά μας. Τα συγχαρητήριά μας σε όσους απαρτίζουν τις διάφορες ομάδες Ιατρών.”

κ. Αντωνόπουλος, Αθήνα


"Χίλια ευχαριστώ θα ήταν λίγα αν αυτά τα λέγαμε για κάθε ώρα που η γιατρός ήταν σκυμμένη πάνω από το κρεβάτι της..."

“Θα ήθελα να εκφράσω σε όλη την ομάδα σας τις καλύτερες και θερμότερες ευχαριστίες μου για τις υπηρεσίες που προσφέρατε στην κατάκοιτη μητέρα μου. Χίλια ευχαριστώ θα ήταν λίγα αν αυτά τα λέγαμε για κάθε ώρα που η γιατρός ήταν σκυμμένη πάνω από το κρεβάτι της.”

κ. Παπαδόπουλος, Παγκράτι


"Η εταιρεία επιτελεί κοινωνικό έργο!"

“Η εταιρεία επιτελεί κοινωνικό έργο. Ο SOS Ιατρός που επισκέφθηκε τον πατέρα μου είναι εξαιρετικός! Σας εμπιστεύομαι απόλυτα και σίγουρα θα σας καλέσω και πάλι όταν σας χρειαστούμε. Πρέπει όλοι να μάθουν για τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ!”

κα. Κιμπιτζή, Μαρκόπουλο


"Ο Γιατρός που επισκέφθηκε το σύζυγό μου, μας φέρθηκε σαν αδελφός"

“Ο Γιατρός που επισκέφθηκε το σύζυγό μου, μας φέρθηκε σαν αδελφός! Έφτασε αμέσως, φρόντισε το σύζυγό μου, έδειξε ειλικρινές ενδιαφέρον… Ρώτησε για τα πάντα! Είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι. Σας χρησιμοποιούμε χρόνια, γιατί έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη μας!”

κα. Σταθάτου, Μαρούσι


"Σπάνια βρίσκουμε τέτοιους γιατρούς και ανθρώπους..."

“Οι γιατρός ήταν πάρα πολύ καλός. Σπάνια βρίσκουμε τέτοιους γιατρούς και ανθρώπους. Πάρα πολύ καλή οργάνωση, εξαιρετικοί όλοι τους, και οι Νοσηλευτές και το Κέντρο το τηλεφωνικό. Άμεση ανταπόκριση!”

κ. Σ., Ηλιούπολη


"Έχω απορήσει με το πόσο καλοί γιατροί είστε και στο Συντονιστικό Κέντρο και οι γιατροί στις επισκέψεις!"

“Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γιατρό! Ήρθε 11 η ώρα το βράδυ και έφυγε στις 2 τη νύχτα! Περίμενε μέχρι να αισθανθώ καλά. Καταπληκτικός ως επιστήμονας, ως άνθρωπος… σε όλα! Λίγοι γιατροί είναι σαν αυτόν. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ κάνουν τις καλύτερες επιλογές γιατρών! Έχω απορήσει με το πόσο καλοί γιατροί είστε και στο Συντονιστικό Κέντρο και οι γιατροί στις επισκέψεις. Δεν το περίμενα να με πάρει κάποιος τηλέφωνο να με ρωτήσει αν είμαι καλύτερα!”

κα. Παπαδοπούλου Α., Ηλιούπολη


"Είμαι τόσο ευχαριστημένη που το διαδίδω όπου σταθώ κι όπου βρεθώ. Πραγματικά εντυπωσιακή και η ανταπόκριση των SOS ΙΑΤΡΩΝ και του γιατρού!"

“Ο γιατρός που ήρθε, έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Ανθρώπινος και πολύ προσεκτικός. Η θεραπεία που μου έδωσε ήταν απολύτως αποτελεσματική, τη στιγμή που είχα ταλαιπωρηθεί πολύ, με διάφορες θεραπείες. Ο γιατρός μου τηλεφώνησε την επομένη για να βεβαιωθεί για τη βελτίωση της κατάστασης. Οι γιατροί SOS κάνουν εξαιρετική δουλειά! Παρέχουν υπηρεσίες, πραγματικά πολύ υψηλών προδιαγραφών.”

κα. Αλεξάνδρα, Αθήνα


"Μπράβο σας για το έργο σας! Με την υγεία δεν παίζουμε. Εμπιστευόμαστε τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ κάθε φορά που χρειαζόμαστε επειγόντως γιατρό στο σπίτι."

“Η Παθολόγος που ήρθε ήταν συζητήσιμη, χαμογελαστή, ανθρώπινη. Τα πιο θετικά σχόλια αξίζουν στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ. Έχουμε καλέσει πολλές φορές τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ. Μάλιστα, και την Παιδίατρο για το γιο μου, από τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ τη βρήκα. Χρειάστηκα γιατρό για το παιδί και αποδείχθηκε τόσο καλός που έγινε ο τακτικός μας Παιδίατρος. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Είναι πολύ σημαντικό το έργο σας.”

κα. Τ.Ν., Αθήνα


"Ο Γιατρός μου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες τα ξημερώματα. Μου συνέστησε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, βοηθώντας τη καλυτέρευση της υγείας μου..."

“Ο Γιατρός μου προσέφερε αμέσως τις πρώτες βοήθειες μετά από κλήση μου, τα ξημερώματα. Μου συνέστησε τη σωστή φαρμακευτική αγωγή, βοηθώντας τη καλυτέρευση της υγείας μου, κάτι που δεν έκαναν οι θεράποντες ιατροί μου. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό!”

Ε.Μ., Νέο Ηράκλειο


"Δεν σας αλλάζω με τίποτα!"

“Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για τον εξαίρετο ιατρό που εξέτασε την ασθενή μητέρα μου. Άψογος σε όλα! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Δεν σας αλλάζω με τίποτα!”

 

Μαρία Ρίζου, Πειραιάς


"Υποδειγματική ιατρική συνδρομή"

“Στη μνήμη της μητέρας μου προσέφερα στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ χρηματική δωρεά της τάξεως των 150 ευρώ ευχαριστώντας τους κατ’ αυτόν τον τρόπο για την υποδειγματική ιατρική συνδρομή τους.”

Αλεξάνδρα Κεσόγλου, Αθήνα


"Μπράβο τους για τον επαγγελματισμό τους και για όλη την διαδικασία!!"

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τους επαγγελματίες που ήρθαν σπίτι ο πρώτος για να κάνει υπέρηχο κοιλίας και ο δεύτερος για να κάνει ακτινογραφία θώρακος για την μητέρα μου.

Μπράβο τους για τον επαγγελματισμό τους και για όλη της της διαδικασία!!

Σας ευχαριστούμε

 

Γαρυφαλλιά Δέδε