Testimonials Ιατρών

Μαρτυρίες Ιατρών
Αδυνατούσα να διανοηθώ πόσα μπορεί να κάνει ένας γιατρός στο σπίτι πριν εργαστώ στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ
Βασίλειος Ρίζος - SOS ΩΡΛ
Προτού έρθω στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ δεν είχα φανταστεί κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω, έτσι εθισμένος που ήμουν στο νοσοκομειακό εξοπλισμό.
Ωστόσο, όταν ξεκίνησα και άρχισα να διαπιστώνω ότι μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο σπίτι, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, κατάλαβα πόσο πολύ μου αρέσει και μ’ ενδιαφέρει. Αυτό χρειάζεται να το έχουν στο μυαλό τους όλοι οι γιατροί: μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα περιστατικών στο σπίτι, αρκεί να το θέλουμε. Δεν παραβλέπω τη σωματική κόπωση, κάθε άλλο. Αλλά μπροστά στο κέρδος μου ως γιατρός, βγαίνει σίγουρα χαμένη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
οφθαλμολογική εξέταση κατ' οίκον
Η οφθαλμολογική εξέταση κατ' οίκον προϋποθέτει μια σειρά πραγμάτων
Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης, SOS Οφθαλμίατρος
“Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ”. Για τον οφθαλμίατρο, επίσκεψη κατ’ οίκον σημαίνει ότι έχει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και δυνατές
βάσεις στην επιστήμη της οφθαλμολογίας. Οτιδήποτε λιγότερο είναι επικίνδυνο για την ποιότητα ζωής του ασθενούς ή την ίδια του τη ζωή. Στους ΣΟΣ ΙΑΤΡΟΥΣ κάθε επίσκεψη αποτελείται από κομμάτια στο παζλ των ιατρικών προκλήσεων που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε και κάθε κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό για τη μεγάλη εικόνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testimonials Ιατρών
Η εργασία μου στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ έχει συμβάλει στη διάνοιξη των οριζόντων μου τόσο ως γιατρού όσο και ως ανθρώπου
Γεώργιος Γλυνός , SOS Παιδίατρος
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία εξάσκησης της Ιατρικής κι αυτό γιατί η εξέταση στον οικείο χώρο του ασθενούς είναι από μόνη της μια ξεχωριστή συνθήκη.
Οι κατ’ οίκον ιατρικές επισκέψεις απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης, σεβασμό απέναντι σε κάθε οικογένεια, χρόνο και ειλικρινές ιατρικό ενδιαφέρον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φράγκος SOS Παθολόγος
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι εμπειρία
Δημήτρης Φράγκος, SOS Παθολόγος
Για μένα Ιατρική σημαίνει περιπέτεια, δράση, κίνηση κι όλα αυτά τα στοιχεία τα συνάντησα στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ. Είναι πολλές οι προκλήσεις στις οποίες καλείται ν' ανταπεξέλθει ένας SOS Ιατρός,
αλλά αυτό είναι ταυτόχρονα και το στοιχείο εκείνο που κάνει τη διαφορά. Αν συνυπολογίσει, δε, κανείς και την ευελιξία του ωραρίου, η οποία του επιτρέπει να κανονίσει με μεγαλύτερη ευκολία τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική του ζωή, δηλώνω μετά βεβαιότητας ότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ενδιαφέρον από το να δουλεύω ως SOS Ιατρός.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κωνσταντίνος Ρουσόδημος SOS Παθολόγος
Συνεργάζομαι με τους SOS ιατρούς εδώ και εξίμισι χρόνια. Αυτό που έχω αποκομίσει ως εμπειρία είναι ο σεβασμός που δείχνει όλο το προσωπικό της εταιρείας, ιατρικό και διοικητικό, στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο που έχω αναλάβει.
Κωνσταντίνος Ρουσόδημος , SOS Παθολόγος
Η συνεισφορά τους είναι διακριτική και καθόλου παρεμβατική, αφήνοντας μου την πρωτοβουλία να χειριστώ τα περιστατικά που αναλαμβάνω και δημιουργώντας μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης.
Η άριστη οργάνωση της γραμματείας και του τηλεφωνικού κέντρου, που μας ενημερώνει συνεχώς και πλήρως για τις υποχρεώσεις μας, διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό το ιατρικό μας έργο.
Επιπλέον, η δυνατότητα συνεργασίας με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, με νοσηλευτικές και εργαστηριακές υπηρεσίες κατ' οίκον, μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω επιτυχώς σύνθετα και επείγοντα περιστατικά στο χώρο των ασθενών. Άλλωστε, έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ τις παραπάνω δυνατότητες και σε προσωπικά μου περιστατικά, προς όφελος των ασθενών. Ως SOS Παθολόγος έχω την ευχέρεια να διατηρώ και παράλληλες επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς η επιλογή των ωραρίων υπηρεσίας γίνεται συναινετικά και με σεβασμό στις λοιπές υποχρεώσεις μου, Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, η συνεργασία μας βασίζεται σε μια έντιμη συμφωνία, η οποία ουδέποτε έχει αθετηθεί. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν μία σπάνια ευκαιρία για τους Ιδιώτες Ιατρούς, αφού αποδίδει άμεσα οικονομικά οφέλη, σε μία εποχή που οι ''επί πιστώσει" αμοιβές είναι σύνηθες φαινόμενο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testimonials για SOS Ιατρούς
Είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω επαγγελματική εμπειρία που σίγουρα θα αξιοποιήσω στη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας.
Νίκος Χατζηαποστόλου, SOS Νοσηλευτής
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έχουν αναλάβει με μεγάλη υπευθυνότητα και επιτυχία το πολύ σημαντικό έργο της "κατ' οίκον περίθαλψης ασθενών" που είναι μία πολύ σημαντική ανάγκη στο χώρο της υγείας.
Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στο έμπειρο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, αλλά και στον απαράμιλλο τρόπο οργάνωσής τους. Η προσαρμοστικότητα σε νέες καταστάσεις, συνδυασμένη με τις ικανότητες του Συντονιστικού κέντρου είναι ο πυρήνας για την ταχύτερη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των ασθενών. Προσωπικά, ως μέλος της ομάδας των SOS ΙΑΤΡΩΝ πέρα από τις πολύ καλές οικονομικές απολαβές και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω και επαγγελματική εμπειρία που σίγουρα θα αξιοποιήσω στη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
testimonials-1
Είχα την τύχη οι SOS ΙΑΤΡΟΙ να είναι η πρώτη μου εργασία ως ειδικευμένος ιατρός, η οποία μου απέδωσε σημαντικά οικονομικά και επιστημονικά οφέλη.
Βασίλης Κεχαγιάς, SOS Ορθοπαιδικός
Ως SOS Ορθοπεδικός κλήθηκα να εξετάσω σχεδόν όλο το φάσμα των παθήσεων της ειδικότητας μου κατ’ οίκον και με εξέπληξε το γεγονός ότι η πλειοψηφία των περιστατικών αντιμετωπίστηκε
αποτελεσματικά στο σπίτι των ασθενών, έχοντας αποφύγει οι ίδιοι άσκοπες μετακινήσεις στα ΤΕΠ.
Οι κατ’ οίκον επισκέψεις μου επέτρεψαν να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον ασθενή και να παρακολουθώ καλύτερα την εξέλιξη της υγείας του στην συνέχεια. Αυτό, πέρα από την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας περίθαλψης προς τον ασθενή, είχε και σαν αποτέλεσμα τη δική μου βελτίωση ως ιατρού, καθώς μπορούσα να αξιολογήσω καλύτερα την κάθε ιατρική μου πράξη. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό όφελος αυτής της συνεργασίας, υπήρξε το υψηλό εισόδημα που εξασφαλίζουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ στον συνεργάτη τους, ενώ παράλληλα δύναται να συνδυάσει και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Ο SOS ιατρός συνεργάζεται με μία αξιόπιστη εταιρεία, στην οποία από την αρχή αισθάνεται ισότιμο μέλος μίας ιατρικής οικογένειας που αναγνωρίζει και σέβεται την επαγγελματική και επιστημονική του ταυτότητα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOS Ιατροί testimonials
Τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ τους γνώριζα καταρχήν ως ασθενής, καθώς η οικογένειά μου είχε δεχθεί αρκετά συχνά τις υπηρεσίες τους στο σπίτι.
Γι’ αυτό και αποτέλεσαν μια από τις πρωταρχικές βλέψεις μου για επαγγελματική συνεργασία.
Βίκυ Τζώρτζη, SOS Ορθοπαιδικός
Το συναρπαστικό μέρος των εφημεριών, χάρη στη συγκρότηση της οργάνωσης και τον άριστο εξοπλισμό, καθώς και οι υψηλές αποδοχές αποτελούν για μένα καθημερινή πρόκληση και επιβεβαίωση της ιατρικής μου ειδικότητας.
Ως SOS ορθοπαιδικός έχω την ευκαιρία να έρχομαι σε πιο άμεση επαφή με το τραύμα, κάτι που θα συναντούσα πολύ σπάνια στο ιατρείο μου, καθώς τα περισσότερα περιστατικά καταλήγουν στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η πρόκληση να αντιμετωπίζεις ένα ορθοπαιδικό περιστατικό άμεσα, την ώρα που συμβαίνει, γίνεται μεγαλύτερη όταν βρίσκεσαι σε εφημερία σε ένα πολυπληθές γεγονός, όπως οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, στις οποίες προσφέρουμε ιατρική κάλυψη την καλοκαιρινή περίοδο. Η ευελιξία του ωραρίου, ως προς τη συμμετοχή μου στις εφημερίες των SOS ΙΑΤΡΩΝ, μου δίνει τη δυνατότητα να οργανώνω απρόσκοπτα τις παράλληλες επαγγελματικές μου δράσεις, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις μου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOS Ιατροί Ομιλίες
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτέλεσαν μια απρόσμενα θετική έκβαση στις εργασιακές μου αναζητήσεις μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας μου ως παθολόγου.
Σπύρος Μπάρμπας , SOS Παθολόγος
Οι καθημερινές προκλήσεις και η διαδοχή των περιστατικών έχουν συμβάλει καθοριστικά στην εμπειρία και την ετοιμότητά μου στην επείγουσα εξωνοσοκομειακή ιατρική λόγω της πολυπλοκότητας
και πολυμορφίας των περιστατικών. Επίσης, η δυνατότητα συνέχειας στην παρακολούθηση του ασθενούς μέσω της συνεργασίας των SOS ΙΑΤΡΩΝ με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές και ιδρύματα επιτρέπει την πλήρη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπεία των ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου. Δεν μπορώ να μην συνυπολογίζω και την υψηλή αποδοχή των υπηρεσιών των SOS ΙΑΤΡΩΝ από τους ασθενείς, γεγονός που ενισχύει την ταυτότητα και την αναγνωρισιμότητα κάθε SOS ΙΑΤΡΟΥ που συμμετέχει στην οργάνωση.
Παράλληλα μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΕΙ) που έχουν ιδρύσει οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, έχω συμμετάσχει σε πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες βασισμένες στα περιστατικά που εξετάζω εγώ και οι συνάδελφοί μου οι οποίες έχουν παρουσιαστεί σε έγκριτα παγκόσμια συνέδρια, ενώ έχω δημοσιεύσει και άρθρα μου στο περιοδικό της ΕΕΕΕΙ εμπλουτίζοντας έτσι το βιογραφικό μου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είμαι SOS Ιατρός από το 1998. Το μοντέλο των SOS Ιατρών το γνώρισα στη Γαλλία, μέσα από την καταξιωμένη διεθνή οργάνωση SOS Medecins.
Χρήστος Τσάκωνας, SOS Παθολόγος
Γνωστοί και ως «Οι γιατροί της πόλης» είναι από τα βασικότερα κύτταρα του συστήματος υγείας της Γαλλίας. Για μένα ήταν πρόκληση το να εργαστώ στη μοναδική στην Ελλάδα
οργάνωση επείγουσας εξωνοσοκομειακής ιατρικής. Η εμπειρία και η γνώση που αντλώ από τα τόσα περιστατικά που βλέπω καθημερινά είναι πολύτιμες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ