Συνεργασία με Ιδιωτικές Κλινικές

Μια ακόμα υπηρεσία των SOS ΙΑΤΡΩΝ αφορά στην παροχή δευτεροβάθμιας περίθαλψης σε όσους ασθενείς η κατάσταση χρήζει άμεσης νοσηλείας.
Στις περιπτώσεις που το πρόβλημα υγείας του ασθενούς δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά στο σπίτι ή δεν επαρκεί η κατ΄οίκον νοσηλεία, την οποία οι SOS ΙΑΤΡΟΙ εφαρμόζουν σε πολλούς άλλους ασθενείς με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να νοσηλευθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές, με τις οποίες συνεργάζονται οι SOS ΙΑΤΡΟΙ.

Ο SOS ΙΑΤΡΟΣ που επισκέφθηκε τον ασθενή στο σπίτι του παραμένει στο πλευρό του και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του. Συστήνει τον απαιτούμενο εργαστηριακό έλεγχο, εκτιμά τα αποτελέσματα αυτού, χορηγεί την κατάλληλη αγωγή και παρακολουθεί την έκβαση της υγείας του ασθενούς, παρεμβαίνοντας όπου και όποτε είναι απαραίτητο.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη και πλέον αποτελεσματική νοσηλεία των ασθενών μας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συνεργάζονται με κλινικές που διαθέτουν άρτια εξοπλισμένα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να επιτρέπει την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και τη θεραπεία.

  • Δίκτυο γιατρών όλων των ειδικοτήτων
  • Συνεργασία SOS ΙΑΤΡΩΝ με τους μεγαλύτερους ομίλους ιδιωτικών κλινικών: ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ,  ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, MEDITERRANEO  κ.α.
  • Άμεση επικοινωνία και ενημέρωση του οικογενειακού ιατρού του ασθενούς
  • Δίνεται πλήρης ιατρική γνωμάτευση κατά την έξοδο από την κλινική
  • Ανταγωνιστικές τιμές πακέτων σε πολλές παθήσεις
  • Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές των SOS ΙΑΤΡΩΝ

Μόνο 1 στους 10 ασθενείς

που επισκέπτονται οι SOS IATPOI

χρειάζονται περαιτέρω νοσηλεία