TΕΣΤ COVID ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΜΟΡΙΑΚΟ PCR - RAPID ΤΕΣΤ - ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Κλείστε τώρα ραντεβού καλώντας 1016 για τεστ  Ανίχνευσης Κορονοϊού- covid-19- στο σπίτι. Mοριακό (τεστ PCR) – Rapid Tεστ Αντιγόνου – Tεστ Αντισωμάτων  πραγματοποιούνται κατ’ οίκον, σε γραφεία, σε ξενοδοχεία, σε επιχειρήσεις, σε εργοστάσια, σε πλοία, στο αεροδρόμιο κλπ. χωρίς μετακινήσεις αλλά  με απόλυτη ασφάλεια λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων των SOS ΙΑΤΡΩΝ,  ακολουθώντας   4 απλά βήματα.

4-βήματα-test-covid19

 1. Κλείνετε ραντεβού
  είτε καλώντας μας στο 1016 ή ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής μας φόρμας εδώ
 2. Καταφθάνουμε στον χώρο σας για την πραγματοποίηση του τεστ
  και γίνεται η λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος είτε αίματος μετά από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ταυτοποίηση των στοιχείων σας
 3. Πληρώνετε ηλεκτρονικά
  πριν το ραντεβού προκειμένου να αποφευχθεί η επαφή
 4. Αποτελέσματα εντός της ημέρας – μέσω email και αποστολή απόδειξης

Ο ιατρός του τηλεφωνικού μας κέντρου είτε ο προσωπικός σας ιατρός θα σας συστήσει το καταλληλότερο τεστ covid στο σπίτι βάσει ιστορικού και την ημέρα του ραντεβού εξειδικευμένο ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό μεταβαίνει στον χώρο σας, καθημερινά όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου να συλλέξουμε το απαραίτητο δείγμα και να το μεταφέρουμε με όλες τις προδιαγραφές και την απαιτούμενη ασφάλεια σε συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο – διαδικασία που ακολουθούμε προκειμένου να εκπονήσουμε και άλλες ιατρικές εξετάσεις στο σπίτι όπως σπιρομέτρηση, τρίπλεξ κλπ.

Για την συλλογή δειγμάτων τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία προσωπικού και ασθενών σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και του WHO (World Health Organization) ώστε να διασφαλίσουμε στο 100% την ασφάλεια όλων.

Άμεσα και γρήγορα έχετε στα χέρια σας τα αποτελέσματα με την εγγύηση ποιότητας που εξασφαλίζει η πολυετής εμπειρία των SOS ΙΑΤΡΩΝ.

Διαθέσιμα κατ’ οίκον τεστ για τον COVID-19:


ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (τεστ PCR) ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Μέσω του τεστ PCR ανιχνεύεται η ύπαρξη γενετικού υλικού (RNA) του ιού στον οργανισμό του εξεταζόμενου μέσω αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) και συνεπώς καταδεικνύεται το εάν κάποιος έχει ήδη προσβληθεί από τον COVID-19. Το μοριακό τεστ στο σπίτι αφορά τόσο φορείς που εμφανίζουν συμπτώματα (συνιστάται πραγματοποίηση την εξέτασης μετά το πέρας των πρώτων 48 ωρών με συμπτώματα) όσο και ασυμπτωματικούς φορείς που έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό. Για την ανίχνευση του RNA του COVID-19 ακολουθείται η μέθοδος One Step Real Time PCR βάσει των οδηγιών του WHO και του CDC και λαμβάνεται ρινοφαρυγγικό ή στοματοφαρυγγικό επίχρισμα, κατά προτίμηση 48 ώρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων. Πιο αξιόπιστα αποτελέσματα προκύπτουν από τη λήψη ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος, το οποίο και προτιμάται.

Το τεστ PCR πιο αξιόπιστη μέθοδο ανίχνευσης κορονοϊού με 99% ευαισθησία.


RAPID ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το αντιγόνο ανιχνεύεται σε δείγματα της ανώτερης αναπνευστικής οδού όταν η λοίμωξη από κορονοϊό κορυφώνεται στην οξεία της φάση, συνεπώς η εξέταση πραγματοποιείται μέσω της λήψης ρινοφαρυγγικού ή στοματικού επιχρίσματος.

Το rapid τεστ είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και τα αποτελέσματά του είναι γρήγορα και σχετικά αξιόπιστα και διενεργείται με την μέθοδο της ανοσοχρωματογραφίας ή του ανοσοφθορισμού.

 • Ένα θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι ο εξεταζόμενος βρίσκεται σε ενεργή λοίμωξη.
 • Ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι δεν έχουν ανιχνευτεί ιογενείς πρωτεΐνες. Ωστόσο, εάν ο εξεταζόμενος εμφανίζει συμπτώματα, θα πρέπει επιπρόσθετα να πραγματοποιηθεί μοριακό τεστ (PCR) προς επιβεβαίωση του αποτελέσματος.χρόνος αποτελεσμάτων

Ο χρόνος αποτελεσμάτων είναι εξαιρετικά σύντομος, με τα αποτελέσματα του Rapid Τεστ Αντιγόνου να είναι διαθέσιμα εντός 15 λεπτών.


ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Το τεστ αντισωμάτων μια ανοσοδοκιμασία για την ποιοτική ανίχνευση δύο ειδών αντισωμάτων κορονοϊού: τα IgG και τα IgM αντισώματα.

Τα IgM αντισώματα ανιχνεύονται την 7η περίπου ημέρα της λοίμωξης και είναι ενδεικτικά μιας πρόσφατης έκθεσης του εξεταζόμενου στον COVID-19.
Τα αντισώματα IgG από την άλλη ανιχνεύονται 15-28 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων και παραμένουν στο αίμα για μήνες, καταδεικνύοντας συνεπώς κάποια παλαιότερη λοίμωξη.
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ δύνανται να πραγματοποιήσουν τεστ αντισωμάτων είτε μεμονωμένα για IgM και IgG αντισώματα είτε και τους δύο τύπους αντισωμάτων μαζί.

Το τεστ αντισωμάτων δεν τεκμηριώνει τόσο την εν εξελίξει λοίμωξη αλλά περισσότερο το κατά πόσο ένα άτομο έχει ήδη μολυνθεί και είναι πιθανό να αναπτύξει ανοσία στον COVID-19.

Το τεστ αντισωμάτων πραγματοποιείται με την λήψη αίματος από τον εξεταζόμενο και τα αποτελέσματά του είναι διαθέσιμα εντός 24 ωρών.

Για να ενημερωθείτε για τιμή και το κόστος που κάθε τεστ κορονοϊού για την Αθήνα, συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.


ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ SELF-RAPID TEST ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

rapid-self test sto spiti monos sou SOS ΙΑΤΡΟΙ

 

 • Αποστειρώνουμε τα χέρια μας
 • Τοποθετούμε όλο το διάλυμα από το μπουκαλάκι μέσα στο σωλήνα εξαγωγής
 • Εισάγουμε τη μπατονέτα στη μύτη, στο πίσω μέρος του φάρυγγα, και παίρνουμε δείγμα αρκετές φορές
 • Αναδεύουμε τη μπατονέτα μέσα στο σωλήνα εξαγωγής για 15 δευτερόλεπτα ή όσο λένε οι οδηγίες
 • Κλείνουμε το πώμα και ανακινούμε καλά
 • Προσθέτουμε 3 σταγόνες διαλύματος στην υποδοχή του δείγματος
 • Περιμένουμε 10 λεπτά να βγουν τα αποτελέσματα

ΘΕΤΙΚΟ SELF TEST: Εμφανίζονται δύο κόκκινες γραμμές. Μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και μία γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T).

ΑΡΝΗΤΙΚΟ SELF TEST: Μόνο μία κόκκινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (C) και καμία γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T).

ΑΚΥΡΟ SELF TEST: Δεν εμφανίζεται καμία κόκκινη γραμμή στην περιοχή ελέγχου (C). Το τεστ είναι άκυρο έστω κι αν υπάρχει γραμμή στην περιοχή δοκιμής (T).


ΑΜΟΙΒΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ
Είδος Τεστ Κορονοϊού (COVID-19) στο σπίτι Αμοιβή
Μοριακό Τεστ (PCR) κατ΄οίκον 95€
Rapid Τεστ Αντιγόνου κατ΄οίκον 50€
Μοριακό Τεστ (PCR) + Τεστ Γρίπης κατ΄οίκον 125€
Τεστ Αντισωμάτων κατ΄οίκον 50€