ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η οργάνωση SOS ΙΑΤΡΟΙ εξασφαλίζει την άμεση μετάβαση ιατρού στο χώρο οποιαδήποτε μέρα και ώρα οπουδήποτε βρίσκεται ο ασθενής, ακόμη και όταν πρόκειται για ξενοδοχείο.
Ο ασθενής που θα καλέσει στο 1016, θα συνομιλήσει με πολύγλωσσο τηλεφωνητή και με συντονιστή ιατρό ο οποίος θα ενημερωθεί για το πρόβλημα υγείας και θα δώσει τις βασικές οδηγίες.
Ο εφημερεύων SOS Ιατρός που επισκέπτεται τον άρρωστο μιλάει τη γλώσσα του – γεγονός που δημιουργεί σε τυχόν αλλοδαπό ασθενή κλίμα ασφάλειας και άνεσης – και έχει μαζί του όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι μέλος της διεθνούς οργάνωσης SOS MEDECINS, η οποία ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1966 και αριθμεί μέλη στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Όλες οι οργανώσεις οφείλουν να λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές και τους κανονισμούς της γαλλικής οργάνωσης, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα.


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ SOS ΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

  • Καθορισμένες τιμές επισκέψεων
  • Ξενόγλωσσοι γιατροί
  • Ιατρική γνωμάτευση
  • Απόδειξη
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα Visa και American Express
  • Στελέχωση συντονιστικού κέντρου με συντονιστή γιατρό όλο το 24ωρο

ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

Έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Αθήνα, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ ανταποκρινόμαστε άμεσα στις κλήσεις που λαμβάνουμε από τις reception και είμαστε δίπλα σας σε επείγοντα περιστατικά υγείας των πελατών σας. Η πολυετής εμπειρία και η άριστη κατάρτιση των SOS Ιατρών διασφαλίζει την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων σας. Οι αμοιβές είναι καθορισμένες εκ των ποτέρων και οι ασθενείς ενημερώνονται από τη reception για κάθε χρέωση.
Κατά τα 25 χρόνια παρουσίας της εταιρείας μας, έχουμε καλύψει πολυάριθμα περιστατικά σε ξενοδοχεία όπως Grande Bretagne, King George, Hilton στην Αθήνα και Capsis Hotel, HYATT Regency Hotel, Bristol Hotel στη Θεσσαλονίκη καθώς και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα!


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Τηλεφωνική κλήση στους SOS Ιατρούς
1
Ο υπεύθυνος της reception ή ο ασθενής καλεί στο 1016 όλο το 24ωρο.
Κατ'οίκον Νοσηλεία
2
Ο συντονιστής γιατρός μιλάει με τον ασθενή στη γλώσσα του.
SOS Ambulances
3
SOS ΙΑΤΡΟΣ της κατάλληλης ειδικότητας φτάνει αμέσως στο ξενοδοχείο.