Πώς δουλεύουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ;
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι ιατρική εταιρεία με αντικείμενο την παροχή όλων των ιατρικών υπηρεσιών στο χώρο του ασθενούς, είτε αυτό είναι το σπίτι, είτε το ξενοδοχείο, το γραφείο του κτλ. Μπορείτε να καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο στο συντονιστικό κέντρο 1016, να μιλήσετε με συντονιστή ιατρό και αυτός να κανονίσει αμέσως την αποστολή γιατρού, νοσηλευτή , ασθενοφόρου ή ιατρικών προϊόντων στο χώρο σας.
Ποια είναι η συνδρομή για να γίνω μέλος;
Η φιλοσοφία των SOS ΙΑΤΡΩΝ είναι να βρίσκονται δίπλα σε οποιονδήποτε ασθενή τους χρειάζεται και δεν έχει καμία σχέση με κάρτες μέλους, κάρτες υγείας και ετήσιες συνδρομές. Δεν υπάρχει εγγραφή ή συνδρομή, απλά καλείτε στο 1016, μας δίνετε τα στοιχεία διεύθυνσης και ο γιατρός μας έρχεται στο χώρο σας.
Δηλαδή δεν θα πληρώσω τίποτα;
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ δεν είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση, αλλά ιδιωτική ιατρική εταιρεία. Ο γιατρός ή άλλος συνεργάτης που θα σας επισκεφθεί θα λάβει συγκεκριμένη αμοιβή, η οποία θα σας έχει ήδη ανακοινωθεί από το συντονιστικό μας κέντρο και θα σας αφήσει απόδειξη. Οι αμοιβές μας είναι δημοσιευμένες και στην ιστοσελίδα μας.
Είναι οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ;
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ δεν είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Καλύπτουν , ωστόσο ασφαλισμένους του ταμείο ΕΔΟΕΑΠ και έχουν συνεργασία με πολλές ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Ρωτήστε την ασφαλιστική σας εταιρεία, ίσως δικαιολογεί επίσκεψη από SOS ΙΑΤΡΟ με πολύ μικρή ή καθόλου συμμετοχή σας.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι πληρωμής εκτός από μετρητά; Δέχεστε κάρτες;
Ναι. Μπορείτε να πληρώσετε τον SOS γιατρό που θα σας επισκεφθεί με πιστωτική κάρτα VISA ή American Express.
Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική σας κάρτα.
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ καλύπτουν όλη την Ελλάδα;
Όχι. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ καλύπτουν όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.
Ποιες υπηρεσίες παρέχουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ;
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ φροντίζουν να σας εξυπηρετούν με ένα πλήρες δίκτυο υγείας κατ’ οίκον, που λειτουργεί όλο το 24ωρο παρέχοντάς σας όλες τις ιατρικές υπηρεσίες: γιατροί, νοσηλευτές, οδοντίατροι και φυσικοθεραπευτές, ασθενοφόρα, διαγνωστικές εξετάσεις, ακτινογραφίες και ιατρικός εξοπλισμός κατ΄ οίκον.
Υπάρχει χρονοχρέωση όταν καλώ το τετραψήφιο 1016;
Όχι. Είτε καλείτε για ιατρικές συμβουλές, είτε για να κανονίσετε επίσκεψη κατ’ οίκον, το 1016 δεν έχει χρονοχρέωση. Η χρέωση είναι μίας αστικής μονάδας εάν καλείτε από Αθήνα, ενώ αν καλείτε από το κινητό σας η χρέωση καθορίζεται από τον πάροχό σας.
Μπορώ να καλέσω το 1016 από επαρχία;
Όχι, το τετραψήφιο 1016 ισχύει μόνο για Αθήνα. Εάν καλέσετε από σταθερό οποιασδήποτε άλλης περιοχής δεν θα καταφέρετε να συνδεθείτε με το συντονιστικό μας κέντρο.
Είναι ειδικευμένοι οι γιατροί που θα με επισκεφθούν;
Ναι. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συνεργάζονται με 20 διαφορετικές ειδικότητες ιατρών. Όλοι οι γιατροί – συνεργάτες είναι ειδικευμένοι, έχουν άδεια του Ιατρικού Συλλόγου, είναι εκπαιδευμένοι στα επείγοντα, ελέγχονται και επιμορφώνονται συνεχώς από την εταιρεία .
Ποιες είναι οι ειδικότητες των SOS ΙΑΤΡΩΝ;
Παθολόγοι, Καρδιολόγοι, Χειρουργοί, Ορθοπεδικοί, Παιδίατροι, Πνευμονολόγοι, Γαστρεντερολόγοι, Ουρολόγοι, Παιδοχειρουργοί, Αιματολόγοι, Δερματολόγοι, ΩΡΛ, Οφθαλμίατροι, Νευρολόγοι, Ψυχίατροι, Γυναικολόγοι, Στοματολόγοι, Μικροβιολόγοι, Ακτινολόγοι...
...Είναι σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο ώστε να σας επισκεφθούν στο σπίτι και να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα υγείας.
Πόση ώρα θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να φτάσει ο γιατρός;
Ο μέσος χρόνος αναμονής για τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ είναι 30-45 λεπτά.
Το συντονιστικό μας κέντρο επικοινωνεί μαζί σας και σας ενημερώνει για την ώρα άφιξης του ιατρού στο χώρο σας, το ονοματεπώνυμο του ιατρού και το αναμενόμενο κόστος της επίσκεψης.
Πού βρίσκονται οι γιατροί SOS;
Ενώ η έδρα της εταιρείας μας είναι στο κέντρο της Αθήνας, οι γιατροί μας βρίσκονται εν κινήσει συνεχώς σε Αθήνα. Είτε βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας με SOS οχήματα ειδικά εξοπλισμένα για τα καρδιολογικά και παθολογικά επείγοντα περιστατικά , είτε είναι σε ετοιμότητα σε όλα τα προάστια του λεκανοπεδίου Αττικής. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο σημείο από όπου ξεκινάει ένας SOS ΙΑΤΡΟΣ. Το συντονιστικό μας κέντρο, χάρις στα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή ποιος γιατρός θα βρίσκεται πιο γρήγορα κοντά σας και συντονίζει τη δική σας επίσκεψη.
Πόσοι γιατροί συνεργάζονται με την εταιρεία;
Με την εταιρεία συνεργάζονται περισσότεροι από 100 γιατροί, 20 διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων
Υπάρχουν έγγραφα που θα μου αφήσει ο γιατρός που με επισκέφθηκε;
Όλοι οι γιατροί SOS ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες κατά τις επισκέψεις τους. Μετά το τέλος της επίσκεψης ο SOS γιατρός θα σας αφήσει απόδειξη, ιατρική γνωμάτευση με τα διακριτικά της εταιρείας και μία μπλε κάρτα με τα στοιχεία του και το τηλέφωνο του συντονιστικού κέντρου των SOS ΙΑΤΡΩΝ ώστε να καλέσετε τον ίδιο ή το κέντρο εάν χρειαστείτε οτιδήποτε επιπλέον .