30 ΧΡΟΝΙΑ SOS ΙΑΤΡΟΙ
Οι ιστορίες σας, έγιναν ιστορία μας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΙΣΤΟΡΙΕΣ

.... μέσα από τα μάτια του λογοτέχνη
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
2011
ΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ

Όταν του εξήγησα ότι είναι αναγκαίο ο παππούς να πάει στο νοσοκομείο, επέμεινε να φύγω και θα τον έβαζε εκείνος στο ασθενοφόρο. Προφανώς και δεν έφυγα. Περίμενα το 166 και ήμουν εγώ που τον συνόδευσα μιας και ο ανιψιός γύρισε στη δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
2002
ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!

Μόλις με είδε χλώμιασε ακόμη περισσότερο. Πλησίασα. Του ζήτησα να καθίσει άνετα για να μπορέσω να καταλάβω τι του συνέβαινε. Ρώτησα αν έχει κάποιο ιστορικό με την καρδιά του, αν παίρνει κάποιο φάρμακο ή στην παρούσα περίοδο του έχει δοθεί κάποια φαρμακευτική αγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
2016
ΠΑΛΙΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ!

Κανείς τους δεν τολμούσε να τον πλησιάσει. Μου εξήγησαν ότι ζούσε μόνος του, έπασχε από άνοια και συχνά χανόταν. Με προέτρεψαν να τον εξετάσω εκεί, στον δρόμο. Με τη βοήθεια των αστυνομικών που έφτασαν προσπαθήσαμε να τον βάλουμε στο σπίτι, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
2015
Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ

Παρά τη δυσάρεστη διάγνωση, τα έχασα με το ότι η ίδια η κυρία Ειρήνη άρχισε να με παρηγορεί να μη στεναχωριέμαι! Στο αυτοκίνητο, καθώς επέστρεφα, στάθηκε αδύνατο να ησυχάσω. Σταμάτησα στο πρώτο βενζινάδικο και πήρα τηλέφωνο την 70χρονη κόρη της, εκείνη που της χάιδευε τα μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

οι ιατροί στην ιστορία μας....