Ιατρική Συνοδεία Ασθενών - Αερομεταφορά

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έχουν συνοδεύσει ασθενείς κατά την διακομιδή τους με κάθε μέσο μεταφοράς: ασθενοφόρο, αεροπλάνο, ελικόπτερο κλπ, εντός της Ελλάδος και στο εξωτερικό.
Η εμπειρία των S.O.S ΙΑΤΡΩΝ και ο ιατρικός εξοπλισμός τους εγγυάται την άψογη και ασφαλή μεταφορά τραυματιών και βαρέως πασχόντων.

Μπορούμε να φροντίσουμε για τη μεταφορά ιδιωτών ασθενών, ασφαλισμένων μετά από συνεννόηση με την ασφαλιστική τους εταιρεία, να εξυπηρετήσουμε πρεσβείες ή ναυτιλιακές εταιρείες.


ΓΙΑΤΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ;

  • 24ωρο συντονιστικό κέντρο
  • Άμεση, ασφαλής αερομεταφορά
  • Υπηρεσία bed to bed
  • Πιστοποιημένος, ειδικά διαμορφωμένος στόλος οχημάτων
  • Υπερσύγχρονος εξοπλισμός
  • Έμπειρο, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

 

Μπορείτε να βασιστείτε στο έμπειρο προσωπικό των SOS ΙΑΤΡΩΝ.

Καλέστε στο 1016 όλο το 24ωρο.


ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ φροντίζουν για την διακομιδή ασθενών στην Ελλάδα με ειδικά διαμορφωμένα αεροπλάνα ή ελικόπτερα, συνοδεία γιατρού ή και νοσηλευτή.

Τηλεφωνήστε στο 1016 όλο το 24ωρο

Με ένα τηλέφωνο στο συντονιστικό μας κέντρο 1016 όλο το 24ωρο αρχίζουν όλες οι ενέργειες για άμεση και ασφαλή αεροδιακομιδή στην Ελλάδα.

Επικοινωνία SOS ΙΑΤΡΩΝ με τους εμπλεκόμενους φορείς

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έρχονται σε επαφή με το Νοσοκομείο/κλινική όπου νοσηλεύεται ο ασθενής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της αεροδιακομιδής είναι να συμπληρωθούν τα έγγραφα που πιστοποιούν πως ο ασθενής είναι σε θέση να ταξιδέψει με αεροπλάνο και προσδιορίζουν τυχόν ιδιαίτερες απαιτήσεις της αερομεταφοράς (έγγραφα fit to fly). Προτεραιότητα για εμάς έχει η ασφάλεια του ασθενούς και η μεταφορά του με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Ο SOS ΙΑΤΡΟΣ που αναλαμβάνει την διακομιδή είναι πάντα σε επαφή με τον θεράποντα ιατρό και τον ενημερώνει.

Υπηρεσία Bed to bed 

Ασθενοφόρο ξηράς παραλαμβάνει τον ασθενή από το κρεβάτι του Νοσοκομείου και τον παραδίδει στο πλήρωμα του αεροπλάνου. Μετά την αεροδιακομιδή, άλλο ασθενοφόρο θα παραλάβει τον ασθενή για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο προορισμού. Πρόκειται, δηλαδή, για υπηρεσία bed to bed που εγγυάται την ελάχιστη ταλαιπωρία και τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη μεταφορά του ασθενούς.

Υπερσύγχρονα αεροσκάφη – εξοπλισμός

Τα αεροπλάνα μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για αεροδιακομιδές και έχουν πιστοποίηση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την ασφαλή μεταφορά του ασθενούς: monitor, απινιδωτή, φιάλη οξυγόνου και αναπνευστήρα.

Έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό

Στις αεροδιακομιδές συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένοι και ιδιαίτερα έμπειροι SOS ΙΑΤΡΟΙ ή νοσηλευτές.


ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αναλαμβάνουν και τη συνοδεία ασθενών στο εξωτερικό με επιβατικά αεροπλάνα.

Με ένα απλό τηλέφωνο στο 1016 όλο το 24ωρο, συντονίζεται η ιατρική συνοδεία και ειδικευμένος SOS ΙΑΤΡΟΣ παραμένει στο πλευρό του ασθενούς κατά την διάρκεια του ταξιδιού του.

Πριν την ανάληψη της ιατρικής συνοδείας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έρχονται σε επαφή με το θεράποντα ιατρό και ενημερώνονται για το αν θα μπορεί να ταξιδέψει ο ασθενής και υπό ποιες συνθήκες (έγγραφα fit to fly).

Ο γιατρός διαθέτει τον εξοπλισμό για αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών: καρδιογράφημα, εξοπλισμό διασωλήνωσης και απινιδωτή.

Η εμπειρία των SOS ΙΑΤΡΩΝ εγγυάται την ασφάλεια του ασθενούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ

Αεροδιακομίδες SOS ιατροί
Αερομεταφορά από SOS Ιατρούς
Ιατρική Συνοδεία Ασθενών