ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Δυο κορυφαίες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Αθήνας με τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ

Το Φεστιβάλ Αθηνών, εδώ και 15 χρόνια εμπιστεύεται την ασφάλεια καλλιτεχνών και κοινού στα έμπειρα χέρια των SOS ΙΑΤΡΩΝ. Φέτος, η Τεχνόπολη προστίθεται στον καμβά των μεγάλων εκδηλώσεων του καλοκαιριού των SOS ΙΑΤΡΩΝ!

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ θα βρίσκονται στο Ηρώδειο, στον πολυχώρο στην Πειραιώς 260, και σε πολλούς ακόμα χώρους για τις δεκάδες παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών. Παράλληλα η Τεχνόπολη, δίνει το βήμα σε 35 και πλέον καλοκαιρινές διοργανώσεις, έχοντας στο πλευρό της, τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ.
Μέσα στο Αθηναϊκό καλοκαίρι, χιλιάδες θεατές αναμένουν υπομονετικά την έναρξη των παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και της Τεχνόπολης. Ο συνωστισμός, ο καύσωνας και η βιασύνη, πολλές φορές απαιτούν την άμεση παρέμβαση των SOS ΙΑΤΡΩΝ. Ακόμα, οι κουραστικές πρόβες και οι μετακινήσεις των καλλιτεχνών, πολλές φορές έχουν προκαλέσει αναπάντεχα ιατρικά περιστατικά.

Η άμεση παρέμβαση των SOS ΙΑΤΡΩΝ έχει πολλάκις αποδειχθεί σωτήρια για το κοινό, τους καλλιτέχνες, αλλά και για τις παραστάσεις. Η απαράμιλλη εμπειρία των Ιατρών μας στα επείγοντα περιστατικά, αλλά και στη διαχείριση του πλήθους θεατών, αναδεικνύει την ανάγκη παρουσίας των Ιατρών μας στο Ηρώδειο. ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι πάντα εκεί, σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την κάθε παράσταση. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ στελεχώνονται από πολύγλωσσους ιατρούς, έτσι είναι πάντα σε θέση να φροντίσουν και τους φιλότεχνους τουρίστες που επισκέπτονται το Φεστιβάλ Αθηνών.

Μία σταθερή σχέση με την τέχνη

Φέτος ειδικά, προβλέπεται αθρόα προσέλευση θεατών, καθώς τα προγράμματα του Φεστιβάλ Αθηνών και της Τεχνόπολης περιλαμβάνουν κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ επισφραγίζουν τη συνεργασία με την Τεχνόπολη και το Δήμο Αθηναίων, με την έναρξη του Συναυλιακού Καλοκαιριού της Τεχνόπολης και το Jazz Festival στις 23 Μαΐου και θα παραμείνουν στο πλευρό διοργανωτών και κοινού ως και το Σεπτέμβριο.

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι έτοιμοι για ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, διασκέδαση και πάντα με ασφάλεια!

Σε έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν σταθερή αξία, αποτελώντας αρωγό και συνοδοιπόρο της Τέχνης!