ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΜΩΛΟΥ

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ πάντα ευαισθητοποιημένοι στις κοινωνικές ανάγκες, συμμετείχαν για ακόμα μία φορά σε ένα από τα ταξίδια κοινωφελούς σκοπού που διοργάνωσε η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ».

Με ειλικρινές ενδιαφέρον για όσους στερούνται πρόσβασης σε κάτι τόσο βασικό, όσο οι υπηρεσίες Υγείας, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους της Κιμώλου. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δυσχεραίνεται η πρόσβαση στο νησί και οι κάτοικοι απομένουν σχεδόν αποκλεισμένοι από κάθε είδους ιατρική περίθαλψη.

Στις 17 Νοεμβρίου 2016 στην αρχή του χειμώνα, τα σκάφη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ξεκίνησαν για μία ακόμα αποστολή «Σταγόνα Αγάπης» στο Αιγαίο, για ένα ταξίδι 87 ναυτικών μιλίων, με επιβάτες τα μέλη της Λέσχης και φυσικά τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ μας.

Δημιουργήθηκαν προσωρινά Ιατρεία, όπου εξετάστηκαν οι κάτοικοι του νησιού. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπου η προσέλευση ασθενών στα Ιατρεία δεν ήταν εφικτή, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έκαναν και πάλι αυτό που ξέρουν και κάνουν τόσο καλά, εδώ και 23 χρόνια, δηλαδή κατ’ οίκον επισκέψεις στο νησί, όπως ακριβώς στην Αθήνα!

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ συνεργάστηκαν και πάλι με τα μέλη του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ», παρέχοντας τις ιατρικές υπηρεσίες τους σε εκείνους που ζουν ξεχασμένοι, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους.