ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Καλέστε τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ στο 1016

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ εδώ και 15 χρόνια προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στο χώρο του ασθενή, χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή του με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται η ταλαιπωρία του. Και όταν λέμε χώρο του ασθενή, μπορεί να είναι εκτός από το σπίτι του, ακόμα και ο χώρος της δουλειάς.

Πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει αδιαθεσία την ώρα της δουλειάς, αλλά είμαστε τόσο απασχολημένοι που δεν προλαβαίνουμε να πάμε στο γιατρό, αναβάλλοντας διαρκώς ή ακυρώνοντας την επίσκεψη στο γιατρό. Εκτός από τον όγκο της δουλειάς είναι και το άγχος και η ταλαιπωρία με την οποία έχει συνδεθεί η ιατρική επίσκεψη: πού θα βρω γιατρό, ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, πόση ώρα θα περιμένω στην αναμονή κλπ, στοιχεία που καθυστερούν την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας και τελικά στο να νιώσουμε καλύτερα.

Καλέστε το 1016, πείτε τα συμπτώματα και μέσα σε 30-40 λεπτά SOS ιατρός της ειδικότητας που σας αφορά θα φτάσει στη δουλειά σας. Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έχοντας επισκεφτεί περισσότερους από 300.000 ασθενείς στο πλαίσιο της 24ωρης εφημερίας τους, προκύπτει ότι οι 9 στους 10 ασθενείς μετακινούνται άσκοπα και ταλαιπωρούνται αναζητώντας ιατρική βοήθεια σε νοσοκομεία, ενώ θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα με γιατρό στο χώρο τους.

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ λειτουργούν στα πρότυπα του γαλλικού μοντέλου της οργάνωσης SOS MEDECINS που έχει συμπληρώσει 42 χρόνια στη Γαλλία. Το μοντέλο αυτό έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία σε όλες τι μεγάλες πόλεις της Γαλλίας αλλά και στη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, κ.α.

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ εφημερεύουν όλο το 24ωρο στο 1016
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
Μαρία Μπαριάμη: 1016, 6944302877
E-mail: [email protected]
url: www.sosiatroi.gr