Μονή Θεογεννήτορος

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΘΕΟΓΕΝΝΗΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

Μονή Θεογεννήτορος

Κάθε χρόνο η Ιερά Μονή Θεογεννήτορος στον Αυλώνα, διοργανώνει την ετήσια πανήγυρη, στην οποία παρευρίσκονται εκατοντάδες πιστών. Οι ηλικιωμένοι καταφθάνουν από διάφορες περιοχές και παραμένουν στο χώρο για αρκετές ώρες. Η ζέστη και ο συνωστισμός, όμως, δεν τους απειλούν, καθώς οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι κάθε φορά εκεί, εξασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του προσκυνήματος και παρέχοντας την ασφάλεια που τους χρειάζεται.

Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή από τη Μονή Θεογεννήτορος:

"Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ κατόπιν προσκλήσεως της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Θεογεννήτορος, που βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής, ανταποκρίθηκαν και παρευρέθηκαν στην Πανήγυρή μας, ώστε να εξυπηρετήσουν τους προσκυνητές. Κάθε χρόνο, την Κυριακή των Μυροφόρων, προσέρχεται πλήθος πιστών, για να προσκυνήσει την Παναγία που γιορτάζει. Μέσα στο συνωστισμό, άνθρωποι τρίτης ηλικίας αισθάνονται την ασφάλεια των SOS ΙΑΤΡΩΝ, που με προθυμία μεγάλη, επεμβαίνουν και παρέχουν τις υπηρεσίες στους, στο όποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να προκύψει. Από τη μέτρηση της αρτηριακής πιέσεως, μέχρι και τη διακομιδή σε νοσοκομείο!
Η Ιερά Μονή, με μεγάλη ευγνωμοσύνη, απονέμει εκφώνως κάθε χρόνο, τις ευχαριστίες της, την ευγνωμοσύνη της και τις ευχές της, προς τους απαραίτητους πια για όλους, SOS ΙΑΤΡΟΥΣ! Η εθελοντική προσφορά τείνει να εξαφανιστεί κι όταν αυτή η προσφορά, αποβλέπει στην υγεία του συνανθρώπου, τότε είναι αληθινά πολύτιμη!
Ευχόμαστε την υγεία που μας προσφέρετε, να σας την αντιπροσφέρει η Παναγία η Θεογεννήτρια!

Με πολλή ευγνωμοσύνη και ευχές, η γραμματεύς της Ιεράς Μονής Θεογεννήτορος,
Αδελφή Κεχαριτωμένη Γιαννέλου."

https://www.sosiatroi.gr/wp-content/uploads/2016/11/παναγια-θεογεννήτορος-3.jpg
Μονή Θεογεννήτορος
https://www.sosiatroi.gr/wp-content/uploads/2016/11/μονη2-4.jpg
Μονή Θεογεννήτορος
https://www.sosiatroi.gr/wp-content/uploads/2016/11/rsz_μονή_θεογεννήτορος-2.jpg
Μονή Θεογεννήτορος