ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕΕΕΙ "ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Seminaria sunedriou

Σεμινάριο Tai Chi Chuan
Τάι Τσι Τσουάν ή, αλλιώς, υπέρτατη τελική γροθιά.
Ο Βαγγέλης Τάρμπας, δάσκαλος αυτής της πολεμικής τέχνης ήπιας εξάσκησης τα τελευταία 34 χρόνια, θα μας μυήσει στα μυστικά της και θα μας δείξει στην πράξη τα θεραπευτικά της οφέλη τόσο για τις νεαρές ηλικίες όσο και για την εύθραυστη τρίτη ηλικία.

Σεμινάριο Ορθοσωμίας
Σηκώνεστε από το γραφείο και σας πονάει η πλάτη;
Περπατάτε και, αντί να το απολαμβάνετε, νιώθετε ενοχλήσεις στη σπονδυλική σας στήλη;
Θέλετε να σηκώσετε ένα βαρύ κιβώτιο και φοβάστε ότι θα υποφέρετε από τη μέση σας;
Η SOS Ορθοπεδικός, κ. Κωνσταντίνα Κούρου, θα μας μάθει πώς η σωστή στάση σώματος συμβάλλει στη διατήρηση ενός υγιούς μυοσκελετικού συστήματος, χωρίς παθήσεις και περιττά άλγη.

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ
Κάποιες φορές η παραμονή στη ζωή είναι μια αναπνοή ή μια θωρακική συμπίεση μακριά.
Η μέθοδος της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡ.ΠΑ.) αποτελεί βασική γνώση πρώτων βοηθειών κι αυτό το σεμινάριο έρχεται για να μας μάθει όλες τις τεχνικές γύρω απ’ αυτή.

Χολοκυστεοστομία υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση
Μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, μακριά από τον χειρουργικό πάγκο, θα μας διδάξει στο δίωρο σεμινάριό του ο Ακτινολόγος, κ.Σταύρος Γρηγοριάδης.
Μια σειρά ιατρικών ειδικοτήτων (ακτινολόγοι, παθολόγοι, χειρούργοι, πνευμονολόγοι, γαστρεντερολόγοι και ογκολόγοι) θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν τη διαδερμική παρακέντηση υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τη ρήξη χοληδόχου κύστης, την παροχέτευση υπεζωκατικού υγρού και τον ασκίτη υπό τάση.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της ΕΕΕΕΙ 2108838543, Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00-17:00.