ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS 2011

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS 2011

ΟΙ SOS ΙΑΤΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ SPECIAL OLYMPICS 2011

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ προκειμένου να αποδείξουν έμπρακτα την υποστήριξή και την αμέριστη αλληλεγγύη τους προς τους αθλητές που αγωνίζονται να ενταχθούν σε μια κοινωνία αποδοχής και όχι αποκλεισμού, διαθέτουν δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο όχημα στελεχωμένο με οδηγό και ειδικευμένο ιατρό (παθολόγο ή χειρουργό) καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων στην οργανωτική και εκτελεστική Επιτροπή των αγώνων.

Η αποδοχή της προσφοράς έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών των Αγώνων, ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει :

"Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Πρόεδρο των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, κυρίας Γιάννας Δεσποτοπούλου και εμένα, η προσφορά των S.O.S. Ιατρών...Υπό τις παρούσες συνθήκες, παρόμοιες προσφορές χαρακτηρίζουν τα υψηλά ποιοτικά και πολιτισμικά στοιχεία της ομάδας των S.O.S. Ιατρών".

«Αγαπητή κυρία Θεοχάρη,

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Πρόεδρο των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, κυρίας Γιάννας Δεσποτοπούλου και εμένα, η προσφορά των S.O.S. ιατρών, όπως αυτή προτάθηκε με την επιστολή σας από 16 Ιουνίου 2011. Υπό τις παρούσες συνθήκες παρόμοιες προσφορές, χαρακτηρίζουν τα υψηλά ποιοτικά και πολιτισμικά στοιχεία της ομάδας των S.O.S. ιατρών.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αγώνων και των συμμετασχόντων αθλητών έχουν κινητοποιήσει ότι το ευγενέστερο μπορεί η ανθρώπινη κοινότητα να συμβάλλει και να προσφέρει. Σε αυτό ακριβώς το σημείο δια της προσφοράς σας αποδεικνύετε τα υψηλά ιδεώδη τα οποία διακατέχουν, η ομάδα των συναδέλφων S.O.S. ιατρών».

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
Εκ μέρους της Προέδρου
Δρ. Πάνος Ευσταθίου
Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών