ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ 15 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ 15 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ 15 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΩΝ

Με όχημα την επιθυμία μας να προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στους ασθενείς μας αλλά και να είμαστε παρόντες σε κάθε μεγάλη κρίση και πρόκληση, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ βρισκόμαστε πλέον και online μέσω δωρεάν βιντεοκλήσης.

Πώς λειτουργεί

Οι ασθενείς, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Τηλεσυνεδρίας Dr. Button έχουν τη δυνατότητα να καλούν τον SOS ΙΑΤΡΟ της επιλογής τους, και να συνομιλούν μαζί του από όπου και αν βρίσκονται, επιλέγοντας μεταξύ των εξής 15 ειδικοτήτων: παθολόγοι, καρδιολόγοι, δερματολόγοι, νευρολόγοι, ψυχίατροι, γαστρεντερολόγοι, παιδοχειρουργοί, οδοντίατροι, γυναικολόγοι. ΩΡΛ, χειρουργοί, πνευμονολόγοι, οφθαλμίατροι, ουρολόγοι και ορθοπεδικοί. Η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω βιντεοκλήσης και μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω smart phone (iOS και Android), tablet ή υπολογιστή.

Ο στόχος μας

Ευελπιστούμε με τον τρόπο αυτό, να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη με το πάτημα ενός κουμπιού, περιορίζοντας όπου είναι δυνατόν την επαφή ασθενή-γιατρού και συνεπώς και τις πιθανότητες διασποράς του κορονοϊού, αλλά και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά σε απομακρυσμένους ή υπο-εξυπηρετούμενους πληθυσμούς της χώρας μας.

Βασικός μας άξονας όπως πάντα είναι η εξειδικευμένη μας γνώση, η ασφάλεια, η αμεσότητα, η αξιοπιστία αλλά και η ποιότητα που χαρακτηρίζει διαχρονικά τις υπηρεσίες μας, από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1993.

Τηλεφωνικό Κέντρο 1016

Η παροχή δωρεάν τηλεσυμβουλευτικής έρχεται να επεκτείνει και να συμπληρώσει την υπηρεσία παροχής δωρεάν ιατρικών συμβουλών στο κοινό μέσω του 24ωρου τηλεφωνικού μας κέντρου 1016 (η χρέωση της κλήσης είναι αστική).

Εγγραφή στην εφαρμογή Τηλεϊατρικής

Μπορείτε να εγγραφείτε στην εφαρμογή, άμεσα και δωρεάν, πατώντας εδώ.