20 ΧΡΟΝΙΑ SOS IATPOI - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

20 ΧΡΟΝΙΑ SOS IATPOI - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

20 ΧΡΟΝΙΑ SOS IATPOI - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τα 20 χρόνια SOS Ιατροί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Περισσότεροι από 2000 Αθηναίοι χόρεψαν και τραγούδησαν μαζί με τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ, δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα πανηγυριού.

Στον κατάμεστο χώρο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος και ιδρυτής των SOS ιατρών Γιώργος Θεοχάρης έστειλε το δικό του χαιρετισμό στους παρευρισκομένους και μίλησε για την προσφορά και τους στόχους της οργάνωσης.

Στάθηκε στην προσπάθεια επέκτασης ιατρικής τεχνολογίας στα σπίτια των ασθενών σε συνεργασία με ερευνητικά ιδρύματα και στην δημιουργία πρότυπων ιατρείων και πολυιατρείων σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Τόνισε την προσπάθεια της έρευνας που κάνουν 20 χρόνια τώρα για την κατ’οίκον νοσηλεία, χωρίς βοήθεια από το κράτος, κάτι που καθιστά τους SOS γιατρούς πρωτοπόρους σε παγκόσμιο επίπεδο μιας και δεν υπάρχει στην διεθνή βιβλιογραφία κάτι ανάλογο.

Οι SOS ιατροί συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατ’οίκον νοσηλεία και είναι στην διάθεση του κοινού 24 ώρες το 24ωρο.

Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια SOS ιατροί, συμμετείχε ο Νίκος Φιλιππίδης με την ορχήστρα του και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες της δημοτικής μας μουσικής οι οποίοι έπαιζαν ασταμάτητα για 4 ώρες παραδοσιακά τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας ενώ το Λύκειον των Ελληνίδων παρέσυρε τους πάντες σε χορό.

Από τη βραδιά δεν έλειψε η ευαισθησία. Αντί εισιτηρίου, οι SOS ΙΑΤΡΟΙ μάζεψαν φάρμακα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου .

Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ απέδειξαν ότι ξέρουν να το γλεντάνε και υπόσχονται να παραμείνουν ενεργοί και δίπλα σε κάθε ασθενή που τους έχει ανάγκη και τις επόμενες 20ετίες!