Testimonials Ιατρών

Με συναρπάζει το να γνωρίζω διαφορετικούς ανθρώπους και προσωπικότητες στον προσωπικό τους χώρο!
Κωνσταντίνα Κούρου, SOS Ορθοπεδικός
Καλούμαι να αντιμετωπίζω επείγοντα περιστατικά μόνη μου καθώς και να τα επιλύω άμεσα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
testimonials ιατρων
Ποτέ πριν δεν είχα φανταστεί το πόσο ρόλο παίζει να έχουμε μίαν ιδέα από τον χώρο που διαβιεί ο ασθενής!
Απόστολος Σιδεράκης, SOS Ορθοπαιδικός
Και είναι σημαντικό τόσο για τις συντηρητικές θεραπείες, όσο και για τις χειρουργικές!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
testimonials γιατρων sos ιατροι
Δεν είναι τυχαία η πιο παλιά εταιρία στο χώρο!
Χρήστος Παπαϊωάννου, SOS Γενικός Χειρούργος
Η πολύχρονη εμπειρία και το ευρύ φάσμα συνεργατών καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των αναγκών, οι οποίες προκύπτουν στην κατ’ οίκον αντιμετώπιση ασθενών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είναι συναρπαστικό να παρέχεις ιατρική βοήθεια υπό μουσική υπόκρουση στο πλαίσιο την ιατρικής κάλυψης εκδηλώσεων.
Καραΐσκος Ιωάννης, SOS Γενικός Χειρουργός
Διευρύνεται σημαντικά ο κύκλος των γνωριμιών μου, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μου.
Ήμουν ανέκαθεν υπέρμαχος της πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης κατ' οίκον. Η συνεργασία μου με τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι σε άμεση επαφή με τον ασθενή, άμεσα ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του όποια ώρα αυτός με χρειαστεί, μέσα σε 30 λεπτά από την κλήση του στο τηλεφωνικό κέντρο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
garofallakis
Η κατ' οίκον επίσκεψη έχει μεγάλο επιστημονικό και επαγγελματικό ενδιαφέρον!
Ιωάννης Γαροφαλάκης, SOS Παθολόγος
Eίναι ο ιδανικός τρόπος προσέγγισης του ασθενούς ειδικά αν είναι μεγάλης ηλικίας!
Μέσα στην οικογένεια και στο σπίτι του νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον ιατρό του. Η αμεσότητα της παρέμβασης μου ως ειδικευμένου ιατρού στην επείγουσα ανάγκη (μέσα σε 30 λεπτά από την κλήση) είναι για μένα προσφορά στον συνάνθρωπο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρτυρίες Ιατρών
Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα ιατρικών περιστατικών στο σπίτι, αρκεί να το θέλουμε.
Βασίλειος Ρίζος - SOS ΩΡΛ
Αδυνατούσα να διανοηθώ πόσα μπορεί να κάνει ένας γιατρός στο σπίτι πριν εργαστώ στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ
Προτού έρθω στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ δεν είχα φανταστεί κάποια αντίστοιχη εμπειρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω, έτσι εθισμένος που ήμουν στο νοσοκομειακό εξοπλισμό.
Ωστόσο, όταν ξεκίνησα και άρχισα να διαπιστώνω ότι μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα στο σπίτι, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, κατάλαβα πόσο πολύ μου αρέσει και μ’ ενδιαφέρει. Δεν παραβλέπω τη σωματική κόπωση, κάθε άλλο. Αλλά μπροστά στο κέρδος μου ως γιατρός, βγαίνει σίγουρα χαμένη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
οφθαλμολογική εξέταση κατ' οίκον
Στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ κάθε επίσκεψη είναι κομμάτι ενός παζλ ιατρικών προκλήσεων,
Ιορδάνης Χατζηαγγελίδης, SOS Οφθαλμίατρος
που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε και κάθε κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό για τη μεγάλη εικόνα.
Η οφθαλμολογική εξέταση κατ' οίκον προϋποθέτει μια σειρά πραγμάτων “Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ”. Για τον οφθαλμίατρο, επίσκεψη κατ’ οίκον σημαίνει ότι έχει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, τεχνογνωσία και δυνατές βάσεις στην επιστήμη της οφθαλμολογίας. Οτιδήποτε λιγότερο είναι επικίνδυνο για την ποιότητα ζωής του ασθενούς ή την ίδια του τη ζωή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testimonials Ιατρών
Η εργασία μου στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ μού άνοιξε νέους ορίζοντες σαν γιατρό και σαν άνθρωπο.
Γεώργιος Γλυνός , SOS Παιδίατρος
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν για εμένα μια ξεχωριστή εμπειρία εξάσκησης της Ιατρικής
κι αυτό γιατί η εξέταση στον οικείο χώρο του ασθενούς είναι από μόνη της μια ξεχωριστή συνθήκη.
Οι κατ’ οίκον ιατρικές επισκέψεις απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης, σεβασμό απέναντι σε κάθε οικογένεια, χρόνο και ειλικρινές ιατρικό ενδιαφέρον.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φράγκος SOS Παθολόγος
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ενδιαφέρον από το να δουλεύω ως SOS Ιατρός.
Δημήτρης Φράγκος, SOS Παθολόγος
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ είναι εμπειρία
Για μένα Ιατρική σημαίνει περιπέτεια, δράση, κίνηση κι όλα αυτά τα στοιχεία τα συνάντησα στους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ. Είναι πολλές οι προκλήσεις στις οποίες καλείται ν' ανταπεξέλθει ένας SOS Ιατρός, αλλά αυτό είναι ταυτόχρονα και το στοιχείο εκείνο που κάνει τη διαφορά. Αν συνυπολογίσει, δε, κανείς και την ευελιξία του ωραρίου, η οποία του επιτρέπει να κανονίσει με μεγαλύτερη ευκολία τόσο την επαγγελματική όσο και την κοινωνική του ζωή, δηλώνω μετά βεβαιότητας ότι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο ενδιαφέρον από το να δουλεύω ως SOS Ιατρός.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κωνσταντίνος Ρουσόδημος SOS Παθολόγος
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτελούν μία σπάνια ευκαιρία για τους Ιδιώτες Ιατρούς, αφού αποδίδει άμεσα οικονομικά οφέλη
Κωνσταντίνος Ρουσόδημος , SOS Παθολόγος
σε μία εποχή που οι ''επί πιστώσει" αμοιβές είναι σύνηθες φαινόμενο.
Συνεργάζομαι με τους SOS ιατρούς εδώ και 8 χρόνια. Αυτό που έχω αποκομίσει ως εμπειρία είναι ο σεβασμός που δείχνει όλο το προσωπικό της εταιρείας, ιατρικό και διοικητικό, στο δύσκολο και υπεύθυνο έργο που έχω αναλάβει.
Η συνεισφορά τους είναι διακριτική και καθόλου παρεμβατική, αφήνοντας μου την πρωτοβουλία να χειριστώ τα περιστατικά που αναλαμβάνω και δημιουργώντας μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης.
Η άριστη οργάνωση της γραμματείας και του τηλεφωνικού κέντρου, που μας ενημερώνει συνεχώς και πλήρως για τις υποχρεώσεις μας, διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό το ιατρικό μας έργο.
Επιπλέον, η δυνατότητα συνεργασίας με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, με νοσηλευτικές και εργαστηριακές υπηρεσίες κατ' οίκον, μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω επιτυχώς σύνθετα και επείγοντα περιστατικά στο χώρο των ασθενών. Άλλωστε, έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ τις παραπάνω δυνατότητες και σε προσωπικά μου περιστατικά, προς όφελος των ασθενών. Ως SOS Παθολόγος έχω την ευχέρεια να διατηρώ και παράλληλες επαγγελματικές δραστηριότητες, καθώς η επιλογή των ωραρίων υπηρεσίας γίνεται συναινετικά και με σεβασμό στις λοιπές υποχρεώσεις μου. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, η συνεργασία μας βασίζεται σε μια έντιμη συμφωνία, η οποία ουδέποτε έχει αθετηθεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Testimonials για SOS Ιατρούς
Είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω επαγγελματική εμπειρία που σίγουρα θα αξιοποιήσω στη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας.
Νίκος Χατζηαποστόλου, SOS Νοσηλευτής
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ έχουν αναλάβει με μεγάλη υπευθυνότητα και επιτυχία το πολύ σημαντικό έργο της "κατ' οίκον περίθαλψης ασθενών" που είναι μία πολύ σημαντική ανάγκη στο χώρο της υγείας.
Η αποτελεσματικότητα τους οφείλεται στο έμπειρο Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, αλλά και στον απαράμιλλο τρόπο οργάνωσής τους. Η προσαρμοστικότητα σε νέες καταστάσεις, συνδυασμένη με τις ικανότητες του Συντονιστικού κέντρου είναι ο πυρήνας για την ταχύτερη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των ασθενών. Προσωπικά, ως μέλος της ομάδας των SOS ΙΑΤΡΩΝ πέρα από τις πολύ καλές οικονομικές απολαβές και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, είχα τη δυνατότητα να αποκτήσω και επαγγελματική εμπειρία που σίγουρα θα αξιοποιήσω στη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
testimonials-1
Είχα την τύχη οι SOS ΙΑΤΡΟΙ να είναι η πρώτη μου εργασία ως ειδικευμένος ιατρός, η οποία μου απέδωσε σημαντικά οικονομικά και επιστημονικά οφέλη.
Βασίλης Κεχαγιάς, SOS Ορθοπαιδικός
Ως SOS Ορθοπεδικός κλήθηκα να εξετάσω σχεδόν όλο το φάσμα των παθήσεων της ειδικότητας μου κατ’ οίκον
και με εξέπληξε το γεγονός ότι η πλειοψηφία των περιστατικών αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά στο σπίτι των ασθενών, έχοντας αποφύγει οι ίδιοι άσκοπες μετακινήσεις στα ΤΕΠ.
Οι κατ’ οίκον επισκέψεις μου επέτρεψαν να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον ασθενή και να παρακολουθώ καλύτερα την εξέλιξη της υγείας του στην συνέχεια. Αυτό, πέρα από την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας περίθαλψης προς τον ασθενή, είχε και σαν αποτέλεσμα τη δική μου βελτίωση ως ιατρού, καθώς μπορούσα να αξιολογήσω καλύτερα την κάθε ιατρική μου πράξη. Ένα ακόμα πολύ σημαντικό όφελος αυτής της συνεργασίας, υπήρξε το υψηλό εισόδημα που εξασφαλίζουν οι SOS ΙΑΤΡΟΙ στον συνεργάτη τους, ενώ παράλληλα δύναται να συνδυάσει και άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Ο SOS ιατρός συνεργάζεται με μία αξιόπιστη εταιρεία, στην οποία από την αρχή αισθάνεται ισότιμο μέλος μίας ιατρικής οικογένειας που αναγνωρίζει και σέβεται την επαγγελματική και επιστημονική του ταυτότητα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOS Ιατροί testimonials
Η ευελιξία του ωραρίου, ως προς τη συμμετοχή μου στις εφημερίες των SOS ΙΑΤΡΩΝ, μου δίνει τη δυνατότητα να οργανώνω απρόσκοπτα τις παράλληλες επαγγελματικές μου δράσεις, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις μου.


Βίκυ Τζώρτζη, SOS Ορθοπαιδικός
Το συναρπαστικό μέρος των εφημεριών, χάρη στη συγκρότηση της οργάνωσης και τον άριστο εξοπλισμό, καθώς και οι υψηλές αποδοχές αποτελούν για μένα καθημερινή πρόκληση και επιβεβαίωση της ιατρικής μου ειδικότητας.
Τους SOS ΙΑΤΡΟΥΣ τους γνώριζα καταρχήν ως ασθενής, καθώς η οικογένειά μου είχε δεχθεί αρκετά συχνά τις υπηρεσίες τους στο σπίτι.
Γι’ αυτό και αποτέλεσαν μια από τις πρωταρχικές βλέψεις μου για επαγγελματική συνεργασία.
Ως SOS ορθοπαιδικός έχω την ευκαιρία να έρχομαι σε πιο άμεση επαφή με το τραύμα, κάτι που θα συναντούσα πολύ σπάνια στο ιατρείο μου, καθώς τα περισσότερα περιστατικά καταλήγουν στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η πρόκληση να αντιμετωπίζεις ένα ορθοπαιδικό περιστατικό άμεσα, την ώρα που συμβαίνει, γίνεται μεγαλύτερη όταν βρίσκεσαι σε εφημερία σε ένα πολυπληθές γεγονός, όπως οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, στις οποίες προσφέρουμε ιατρική κάλυψη την καλοκαιρινή περίοδο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
SOS Ιατροί Ομιλίες
Έχω συμμετάσχει σε πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες βασισμένες στα ιατρικά περιστατικά που εξετάζω εγώ και οι συνάδελφοί μου
Σπύρος Μπάρμπας , SOS Παθολόγος
οι οποίες έχουν παρουσιαστεί σε έγκριτα παγκόσμια συνέδρια!
Οι SOS ΙΑΤΡΟΙ αποτέλεσαν μια απρόσμενα θετική έκβαση στις εργασιακές μου αναζητήσεις μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας μου ως παθολόγου.
Οι καθημερινές προκλήσεις και η διαδοχή των περιστατικών έχουν συμβάλει καθοριστικά στην εμπειρία και την ετοιμότητά μου στην επείγουσα εξωνοσοκομειακή ιατρική λόγω της πολυπλοκότητας και πολυμορφίας των περιστατικών. Επίσης, η δυνατότητα συνέχειας στην παρακολούθηση του ασθενούς μέσω της συνεργασίας των SOS ΙΑΤΡΩΝ με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές και ιδρύματα επιτρέπει την πλήρη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπεία των ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου. Δεν μπορώ να μην συνυπολογίζω και την υψηλή αποδοχή των υπηρεσιών των SOS ΙΑΤΡΩΝ από τους ασθενείς, γεγονός που ενισχύει την ταυτότητα και την αναγνωσιμότητα κάθε SOS ΙΑΤΡΟΥ που συμμετέχει στην οργάνωση.
Παράλληλα μέσω της Ελληνικής Εταιρίας Εξωνοσοκομειακής Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΕΙ) που έχουν ιδρύσει οι SOS ΙΑΤΡΟΙ, έχω συμμετάσχει σε πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες βασισμένες στα περιστατικά που εξετάζω εγώ και οι συνάδελφοί μου οι οποίες έχουν παρουσιαστεί σε έγκριτα παγκόσμια συνέδρια,, ενώ έχω δημοσιεύσει και άρθρα μου στο περιοδικό της ΕΕΕΕΙ εμπλουτίζοντας έτσι το βιογραφικό μου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ